Издирват трима души след потопа в Царево

0
Два от язовирите на територията на общината Ясна Поляна и Хаджи Яни преливат​
Два от язовирите на територията на общината Ясна Поляна и Хаджи Яни преливат​ Снимка: Facebook

Два от язовирите на територията на общината Ясна Поляна и Хаджи Яни преливат​

Обмисля се и обявяване на частично бедствено положение в община Малко Търново, предаде Bulgaria ON AIR.

По непотвърдена информация има трима души отнесени от придошлите води на един от двата срутените моста, съобщи кметът на Царево Георги Лапчев. Два от язовирите на територията на общината Ясна Поляна и Хаджи Яни преливат, но засега няма опасност за населението.

"Обмисля се и обявяване на частично бедствено положение в община Малко Търново, където граничното съоръжение е компрометирано", заяви областният управител Пламен Янев. В момента в Царево се провежда щаб.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    5
    Към Иван
    Бронетранспортьорите са харизани за слава Украина от славният Тагаренко,Сюлейман Паси,Киро,Асен,Наско Генерала и Бочко от Банкя.Така че бронтраспортьори "НЯМА" .Ще има след сделката със САЩ за над 1 милиард за страйкъри или брадли-та.Боли го ЛуРа Тагаренко Мазненко.
  • 4
    4
    Иван
    Да се включат бронетранспортьорите,да помогнат,ама страшен хаос,в тази дьржава съсипана от Герб,.
  • 6
    3
    тагарев
    Сус бре, керата! Аз на зеления дупе давам, че едни бтр-и няма да дам!
  • 9
    2
    Свидетел -7235...........
    На бронетранспортьорите им няма нищо.В перфектно състояние са.Не са ползвани много.При добро желание може да се закупят и поставят евентуално по два чисто нови двигателя за увеличаване на експлоатационният ресурс. Двигател ОТ ГАЗ-53,колко да струват? Чисто нови ? Някой и друг зъб по предавателните моменти и готово.Плуват,газят.И със пробити гуми пак вървят.За нуждите на гражданска защита или пожарната могат да бъдат пребоядисани в светоотразителна боя ,сигнално зелено или оранжево към червено за да се забелязват при специфични условия и обстоятелства в лошо време или по тъмната част на денонощието и сумрак,снежни преспи.Могат да вадят хора,да носят провизии и да извлачват техника до определен тонаж.Да пренесат пострадал,родилка,болен до болнично заведение и т.н. На желязо какво да му има?
  • 8
    1
    - До министър Тагарев !
    Точно за такива моменти са нужни БТР-те които искате да подарите на Украйна ,другарю министър! Дайте бронираните машини на Гранична Полиция ,Гражданска Защита ,Националната Полиция и Нац.Служба Противопожарна и аварийна безопасност. Не им трябва много за да бъдат приведени в изправност и използвани до изчерпване на ресурса им.Закупуването на нови двигатели и подмяна на части ще излезе 100 пъти по евтино от закупуването на нови за такива нужди и цели.Мислете Вие от сглобката за България и Българите ,а не за Евроатлантическите Дженифър ценности
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари