Транспортен хаос и в центъра на Русе

9
Днес движението в града е почти напълно парализирано заради ремонтите по Водния цикъл и тежката ситуация на "Дунав мост"
Днес движението в града е почти напълно парализирано заради ремонтите по Водния цикъл и тежката ситуация на "Дунав мост" Снимка: Бряг

Днес движението в града е почти напълно парализирано заради ремонтите по Водния цикъл и тежката ситуация на "Дунав мост"

"Със затварянето на улица "Хан Крум" положението в централната градска част стана повече от критично", оплакаха се граждани, цитирани от БРЯГ.

"След пускането на движението по улица "Петър Берон", преминаването по малката уличка "Симеон Велики", свързваща паркинга на Общината с площад "Света Троица", става невъзможно. Отговорните институции трябваше да спрат двупосочното движение по нея още с отварянето на "Петър Берон", или да премахнат колите отдясно", коментират сърдити шофьори.

Повечето от тях изливат гнева си върху охранителите при първата бариера на паркинга на Община Русе, от които всъщност нищо не зависи.

Явно ремонтът ще продължи дълго, затова движението в този невралгичен участък трябва час по-скоро да се регулира, надяват се потърпевшите шофьори.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    фтгеглх
    Печо, Вън !!!
  • 10
    3
    Бай ви онуй
    Толкова независимо общинско ръководство не сме имали. Вижда се, че от него нищо не зависи по този воден цикъл. Изпълнителите ги разиграват като мечка на панаир. А Коледа е след две седмици. За какво коледно настроение може да се говори при изровени улици и кал до уши в центъра? В Русе са останали три улици на кръст по които все още може да се мине.
  • 6
    2
    fasfasasf
    благодаря за зелените + заедно можем да ГИ надвием . ВЕРВАЙТЕ В НЕТ МАГИЯТА
  • 14
    1
    асффзс
    колко надценени имоти ш са катурнат , 1 , 2 ?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари