Тракторите влязоха в София

2
Земеделският министър отиде при тях, но беше посрещнат с освирквания и викове „оставка“
Земеделският министър отиде при тях, но беше посрещнат с освирквания и викове „оставка“ Снимка: bTV

Земеделският министър отиде при тях, но беше посрещнат с освирквания и викове „оставка“

Зърнопроизводителите се срещнаха с финансовия министър и министъра на земеделието, както и с премиера Николай Денков. Рано сутринта те излязоха на протест срещу отмяната на забрана за внос на украинско зърно и струпаха тежка техника на входа на София.

Земеделският министър отиде при тях, но беше посрещнат с освирквания и викове „оставка“. Протестиращите изляха мляко и земеделска продукция в знак на недоволство, предаде bTV.

Снимка: bTV

Има един месец време и вече губим четири дни от този месец, в който трябва заедно да определим нашите искания за количествата, които можем да допуснем и за тези, които не искаме да допускаме. Смятам ,че всички сме нормални хора и може мда водим нормални разговори, с подвиквания и свиркания никакъв резултат няма да постигнем“, каза земеделският министър Кирил Вътев.

Много добре си правим причинно-следствената връзка. Мъчно ни е за Украйна, мъчно ни е, че загиват деца, но ни е мъчно и за нашите деца“, заяви Венцислав Върбанов, председател на АЗПБ и бивш министър на земеделието.

В опит за решение министър Вътев покани протестиращите на среща в Министерския съвет.

Това, което бъде представено като решение на проблемите и въпросите ще бъде гласувано на площада от тези хора“, каза Радослав Христов - председател на СНЦ Тракийски съюз на зърнопроизводителите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Хаха
    Влезнаха и излезнаха, аре чао.
  • 3
    1
    Русенец
    Аре дайте майбасите на бедните боклуци! Фалит майка ви деееееба в човките! Ще пикая по всеки подкрепящ тея боклуци
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари