Тръгва ново шоу с водещ Сашо Кадиев

0

"Кой да знае?" стартира на 1 януари 2024 година

Актьорът Александър Кадиев се връща в ефира на Би Ти Ви, съобщават от медията. Той ще е водещ на новото предаване „Кой да знае?“, което започва в първия ден на новата 2024 г.

Кадиев ще задава любопитни въпроси на два отбора в телевизионния куиз, ръководени от актьорите Милица Гладнишка и Христо Пъдев. Във всеки отделен епизод двамата капитани ще намират опора в лицето на една популярна личност, с която ще се борят докрай – не просто да вземат победата, но и събраната парична сума в предаването да отиде при публиката, която ги подкрепя.

Всеки ден зрителите и участници ще научават нещо ново или ще си обясняват факти, за които никога не са се замисляли. Този нестандартен подход ще бъде приложен и при отговорите, които ще бъдат илюстрирани с кратък обяснителен клип или с визуализация в студиото. Именно от отговорите на въпросите ще зависи хода на играта, което ще се отрази на динамиката, забавлението и напрежението, които ще държат зрителите приковани към малкия екран“, допълват от Би Ти Ви.

„Кой да знае?“ е формат на британската компания Fremantle.

Пред юли тази година Александър Кадиев се сбогува официално със зрителите и с екипа на „Преди обед“, след 2540 ефира и водене в продължение на почти 12 години.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    Читател
    "Кой да знае","Последния печели" и още много кухи заглавия,които толерират некадърници, ни се натрапват от малкия екран.Орлин Горанов,естраден,оперен,оперетен певец,вместо да хване микрофона,за да работи за насъщния като другите си колеги,се наврял в телевизията на народа,от където баламосва простолюдието,използвайки по пет часа скъпо телевизионно време всеки ден,без събота и неделя.Последния печели, казва "нашият".Имам чувството,че приемаме всичко поднесено ни от екрана на тв,колкото и да е тъпо то!
  • 13
    2
    Само НОВА телевизия
    Явно, ще преминем само към Нова телевизия. Поредното самоубийство на БТВ. Точно започна да ми харесва, че го няма този нещастник, те взеха, че го върнаха. Нека изследваме рейтинга на тези телевизии по време на ефирното предаване на "мамин Сашко".
  • 12
    1
    Jffyyui
    Оле,този грозник,некадърърник,с мръсната си уста.Кой луд му дава ефирно време?????Толкова кадърни хора кма!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари