Tрагедията в Стара Загора

0
4-годишният Паоло убит пред очите на баща си – починал в ръцете му

Всички свидетели са категорични – шофьорът е виновен, полицаи го спасяват от линч

Четиригодишното момченце Паоло, което бе блъснато смъртоносно от джип на пешеходна зона в центъра на Стара Загора, издъхнало в ръцете на баща си. Трагичният сблъсък се разиграл пред очите на родителя, както и пред още десетки очевидци. Само намесата на полицаите, които моментално арестували шофьора на Ланд Роувъра и го отвели в ареста, предотвратила публичен линч.

44-годишният Георги Сапунджиев е убиецът на 4-годишния Паоло. Мъжът сгази детето вчера пред очите на близначето му и родителите му в Стара Загора. Трагичният инцидент стана на пешеходна зона в града.Пробите му за алкохол и употреба на наркотични вещества са отрицателни, съобщи Дарик радио. Мъжът живее в старозагорското село Змейово.

В социалните мрежи хората се организираха за протест в Стара Загора, след като снощи там джип блъсна и уби 4-годишно дете.

Да видят лично какво се е случило пристигнали областният управител на Стара Загора Живка Аладжова и заместник-кметът Йордан Николов. Те също останали потресени от гледката, заканвайки се, че ще проследят лично дали институциите ще си свършат работата и виновникът няма да се измъкне чист. „Ще искам безкомпромисност. Законите и правилата за движение трябва да се спазват от всички. Мисля, че е недопустимо на пешеходната зона да се шофира. Аз самата съм била вече няколко пъти свидетел как този знак се нарушава. За съжаление, тук вече цената е изключително висока“, коментира Живка Аладжова.

Потресаващи снимки от мястото на инцидента станаха сред най-коментираните кадри във Фейсбук през изминалата нощ. Разпространи ги фотографът Джими Стойков, който е запечатал как полицаите са отцепили периметъра с джипа, телцето на Паоло и падналото на земята детски колело, а хората наоколо се държат за главите от шокиращата гледка.

Източник: InfoNews.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари