"Това е клане": Разказ на оцелелите в кървавата баня пред дискотека в Кюстендил

1
Извършителят е задържан, един от пострадалите още е в болница
Извършителят е задържан, един от пострадалите още е в болница Снимка: Bulgaria On Air / стоп-кадър

Извършителят е задържан, един от пострадалите още е в болница

Отново намушкани младежи пред дискотека. Този път в Кюстендил. Двама са ранените, извършителят е задържан. Теодор и двама негови приятели вървят към дискотека в събота вечер. Пред заведението едното момче се спречква с друг мъж.

"Може би е имало някаква реплика, аз не съм я чул директно и той започна да налага моя приятел, докато е на земята. Тръгнах да овладявам положението, но започнаха и удари по мен, още преди да съм се усетил. Видях, че моят приятел изгуби доста кръв, както и аз", сподели Теодор пред Bulgaria On Air.

Корнелия е момичето, което е присъствало на инцидента. Разказва, че е имало разменени обидни реплики между приятеля ѝ и 37-годишния мъж.

"Реплика за брадата му, но нито е имало сбиване, нито нищо. Той просто се обърна, извади от себе си нож и тръгна към двете момчета. Първо започна да напада едното момче, при което другото застана между тях, за да може да предотврати нещата, но той започна да напада и него. Докато нападаше другото момче, по-пострадалото беше на земята. Така той приключи с ножа и си тръгна", поясни тя.

Теодор е със 7 пробождания от нож. Неговият приятел Роберто е в столична болница, с по-тежки рани и засегнати органи.

"Това си е опит за предумишлено убийство, със сигурност той искаше да го наръга точно в артерията, където е най-опасно и веднага човек си заминава", допълни Теодор.

Родителите на пострадалото момче са в шок.

"Нямам обяснение, хора, нямам обяснение, това е клане. Синът ми точно това ми каза, когато вчера отидох да го видя. Думите му бяха: "Майко, ако не си бях вдигнал ръката, за да ми отреже ухото, той ми режеше гръкляна", коментира майката на единия пострадал - Соня Ангелова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    Кюстендилец
    Искам да попитам защо се взима страната само на най-пострадалия. Истината е, че той е нападнал мъжа, който е лекар по професия, и той се е защитил. Двама срущу един не е равностойна битка. А Робертчето си го знаем цял град - побойник и пияница. Това не му е първия случай на нападение на хора
  • -1
    3
    Ама
    Има и батковци с рошави гърдички тъй че трябва да се внимава .
  • 5
    2
    Фртио
    Това не са мъже!!!!Това са изверги!!!Всички са долни мизерници!!!!Тези ,ако живеят в арабския свят,досега да висяха на клон!!!!
  • 14
    1
    Alèx
    И ся шибания съд ша пусне касапина, щот тряало да си реже ноктите без упойка в къщи?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари