Тошко Йорданов: В българската полиция има садисти

1
Недоумявам как е възможно ПГ на ГЕРБ да не ги срам, че те още са сред вас
Недоумявам как е възможно ПГ на ГЕРБ да не ги срам, че те още са сред вас

Председателят на ПГ на ИТН с коментар за полицейското насилие на протестите

Видяхме, че в българската полиция има садисти. Тези 10 човека, които бяха зад колоните на Министерски съвет са садисти, което значи, че няма никакъв филтър българската полиция при назначаването на хората. Това коментира председателят на ПГ на ИТН Тошко Йорданов.

"Над тях по веригата в МВР преди една година е имало социопати, които не могат да изпитват емпатия. Емпатия означава да изпитваш съчувствие към страданието или радостите на друг човек. Не може да знаеш, че се е случило нещо такова и да не изпиташ отвращение или съчувствие към пребиваните деца. Двама от тези социопати са в тази зала - бившите министри на вътрешните работи. Недоумявам как е възможно ПГ на ГЕРБ да не ги срам, че те още са сред вас. Вие като партия може да ги отстраните, те ако имаха някакви морални устои, щяха сами да се махнат", коментира Йорданов.

"Най-отгоре на държавата стои главният прокурор Иван Гешев, който е вреден не само за прокуратурата, но и за държавността. И другият е бившият премиер Бойко Борисов, заради който се случиха тези побоища, мисля че няма термин, който да определи отвращението, което може да изпита човек към този човек", каза още той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари