Тошко Йорданов: Който сее ветрове, ще жъне комбайни

0
ГЕРБ, ДПС и ПП ДБ по най-безумен начин вдигнаха забраната за внос на украинско зърно
ГЕРБ, ДПС и ПП ДБ по най-безумен начин вдигнаха забраната за внос на украинско зърно Снимка: БГНЕС / Архив

ГЕРБ, ДПС и ПП ДБ по най-безумен начин вдигнаха забраната за внос на украинско зърно

Който сее ветрове, ще жъне комбайни. Така коментира протестите на зърнопроизводителите Тошко Йорданов в кулоарите на парламента.

"В този парламент ГЕРБ, ДПС и ПП ДБ по най-безумен начин вдигнаха забраната за внос на украинско зърно. Беше ясно, че така ще стане. Полша, Унгария и Словакия постъпиха национално отговорно спрямо техните си производители. Няма държава, която сама да си съсипва икономика", коментира Йорданов.

По отношение на падналия край Шабла дрон той посочи, че най-вероятно е украински и му е интересно от коя страна е дошъл боеприпасът за този дрон.

"Ако беше руски дрон, Тодор Тагарев щеше да е върху дрона, под дрона, с дрона, снимки с дрона и всякакви такива неща", каза Тошко Йорданов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    Хм
    Значи трябва да почнем с Тошко, Румен Радев, Копейкин и всичките останали антибългари които по цял ден въртят шпакли на Путин в ущърб на собствената си държава.
  • -6
    1
    Рени
    Така е ,прав си, Тошко,а изхода е бой и отстрелване на всички родоотстъпници в управлението на тая уръпана и мизерна държавица
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари