Тошко Йорданов: Кирцата е булката в интимната връзка

2
„Продължаваме промяната“ са долни политически демагози, каза депутатът от ИТН
„Продължаваме промяната“ са долни политически демагози, каза депутатът от ИТН

„Продължаваме промяната“ са долни политически демагози, каза депутатът от ИТН

Депутатът от ИТН Тошко Йорданов изказа мнението си по обсъжданите промени в Наказателния кодекс пред Safenews.

Ето какво заяви той:

„За съжаление промените в НК, които се обсъждат в момента, за съжаление няма да имат ефект. В крайна сметка един насилник, било то мъж или жена, не отваря Наказателния кодекс, за да прочете какви са санкциите. Проблемът, че няма нито дума в сферата на превенцията против домашното насилие. На всичкото отгоре има и Наказателен кодекс, който работи. Случаят в Стара Загора се използва от ГЕРБ, ПП и ДБ абсолютно цинично, за да си купят индулгенция, че са в коалиция. Ако полиция, прокуратура и съд бяха работили насилникът щеше да бъде задържан. Самият закон не се спазва. Така че каквото и да сложите в закона, ако не спазва няма смисъл. А в случая в Стара Загора има и много неизвестни неща. Да не се окаже друга истината.

Не знам как се доказва интимната връзка. Домашните порно клипчета вече могат да се гледат не като нещо аморално, ами като доказателствен материал, който човек си подготвя, за да бъде установена интимната му връзка. Да не говорим, че за тази интимна връзка те казват „две лица“… Какви са тези две лица – двама мъже, две жени, две деца, възрастен и малолетен, майка и син? Това са долни политически демагози, за „Продължаваме промяната“, става въпрос. Юристите и експертите не са на едно мнение, а искат от депутатите да вземат решение на извънредно заседание.

Поне е ясно едно – според техните собствени определения, Борисов, Петков и Пеевски са в интимна връзка. И е ясно и кой е булката – Кирцата, ако някой не е разбрал още.“

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    2
    да видим
    „Интимна връзка“ е доброволен и относително траен съюз между две лица, който възниква и съществува като фактическо състояние, без да е необходимо спазването на правно регулирана процедура и независимо дали лицата споделят едно домакинство, като водещ елемент е строго личния характер на техните отношения. Я да видим сега. Имате един просяк, на който аз като минавам всеки ден покрай него, два пъти в седмицата му оставям по левче да не умре от глад. Доброволен и траен съюз, за да се спаси просякът от глад, нали така. Съществува си като фактическо състояние, без да е необходимо спазването а провно регулирана процедура и независимо от това, дали лицата споделят едно домакинство. Водещ елемент е строго личния характер на отношенията между мен и просяка. Оп-па-а-а-а! Оказва се, че съм в „интимна връзка“ с просяка. веднага спирам да му давам пари.
  • 0
    1
    Габи
    Изтривалката на Славчо Тошко Африкански става само за писарушка на гнусни, вулгарни и простащки скечове, а малоумни избиратели го изпратиха в парламента. Последните 1-2 години половината от депутатите са сборище от наглеци, самовлюбени утрепки и нищонеразбираща измет.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари