Томислав Дончев: Разделихме обществото на две половини

1
"Най-лошото е, ако допуснем едната група да победи над другата", заяви Дончев
"Най-лошото е, ако допуснем едната група да победи над другата", заяви Дончев Снимка: Кадър от Nova

"Най-лошото е, ако допуснем едната група да победи над другата", заяви Дончев

Няма коалиция между ГЕРБ, БСП и ДПС. Има брой партии, които са на общо мнение, че технологията за гласуване трябва да позволява и избор от страна на гражданите. Това е - друга коалиция няма. Това коментира в студиото на „Събуди се” по NOVA Томислав Дончев от ГЕРБ.

В резултат от острото политическо говорене разделихме обществото на две половини. Едната не вярва на машината, а другата - на бюлетината. Най-лошото е, ако допуснем едната група да победи над другата. Трябва да се намери решение, което връща доверието в изборния процес”, каза още той.

По думите му двете изборни технологии имат недостатъци и предимства. „Не е хубаво да се генерира допълнително недоверие. Защото българите в един момент ще спрат изобщо да вярват, че изборите произвеждат тяхната воля”, е мнението му.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    краниста
    работата всъщност е друга . целият народ вярва на машините и това се доказа, а шепа мафиотски депутати вярват на хартията. да, не допуснахте тези, които вярват в машините да победят. и аз спирам да гласувам. последните 3 гласувания пусках отпуска. повече НЕ . да я превзема който си иска тази държава, аз спирам да участвам.
  • 5
    2
    АЗ
    ... мисля повече да не гласувам. То няма една читава партия в тая "държава".
  • 4
    1
    саща е агресор
    Вие почти всички партии сте сащнически! Нямате нищо българско! Вие сте с промити мозъци от сащ! Нищо българско не искате! Вие се грижите за чужденците - примерно за усраинските дезертьори, обгрижвате ги, а българите - а?! Как все за българите няма пари, няма възможности, няма настаняване по хотелите на останалите сънародници без домове от наводненията, но за усраинските дезертьори и всякаква чужда измет - все имате пари!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари