Бойко Борисов: Гледам, че машините се чупят!

0
Призовах да се гласува за ПП-ДБ, защото сме в коалиция
Призовах да се гласува за ПП-ДБ, защото сме в коалиция

Призовах да се гласува за ПП-ДБ, защото сме в коалиция

Това каза лидерът на партия ГЕРБ Бойко Борисов, след като упражни правото си на вот в Банкя. Той избра да гласува с хартиена бюлетина.

"Гледам, че машините се чупят главно в София и Варна, защото това е уж схемата. Аз моето обещание съм си го изпълнил. Такава безпринципна работа - коалициите, в които влизат ПП-ДБ в страната. Да си видят с кого играят, да не кажат после, че Радев е лош. Изрично ги предупреждавам като знам какво правят в момента. Пожелавам на всички успех", каза Борисов.

"Много ми е чудно тези, които говорят за избирателната активност - какво очакват като вдигнаха преди 3 години юмруците", продължи Борисов.

"Призовах да се гласува за ПП-ДБ, защото сме в коалиция. Ще видим кой кого и как е подкрепял и ще ви кажа как функционира тази сглобка в страната", допълни той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 12
    3
    Пунта Мара
    Трябва да си доста куха лейка, за да вярваш на каквото и да е, казано от Борисов. Но на Бойко едно му признавам......аз съм прост и вие сте прости. Като прибавим и 80-те процента дебили,картинката се оформя.
  • 0
    2
    нунчо
    Мутрата призна,че са коалиция,а не сглобка бок--ци
  • 7
    1
    Аз
    Предател и простак, а междувременно некоалицията вече е коалиция?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари