Тома Биков: Днес ще решим кой да е премиер, това трябва да е Борисов

1
"Изпълнителната комисия на партията ще проведе заседание, на което ще се вземе окончателното решение", подчерта депутатът от ГЕРБ
"Изпълнителната комисия на партията ще проведе заседание, на което ще се вземе окончателното решение", подчерта депутатът от ГЕРБ Видео: NOVA

"Изпълнителната комисия на партията ще проведе заседание, на което ще се вземе окончателното решение", подчерта депутатът от ГЕРБ

"Вероятно в неделя следобед ще решим на кого в понеделник президентът ще връчи папката с първия мандат". Това заяви в студиото на „Събуди се” по NOVA депутатът от ГЕРБ Тома Биков, който посочи, че Изпълнителната комисия на партията ще проведе заседание, на което ще се вземе окончателното решение.

Моето лично мнение е, че ако искаме да нормализираме политическата система, трябва да подхождаме логично. Каква е логиката? Като имаме първа политическа сила, обикновено лидерът на партията става премиер. Бойко Борисов, смятам, че трябва да бъде номиниран”, посочи той.

По думите му, ако изключим всички фикции и фиксации, на които сме жертва през последните години, партията, която спечели вота – предлага лидера си, сформира коалиция. „Това е нормалната практика във всички демократични държави”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    Мунчо
    Никога повече Тиквомир!
  • 8
    2
    До 1:
    Малиййй, а пък в тая колко са се празнили!
  • 0
    1
    Бойко е изпразнен
    от съдържание. Той няма нужния образователен ценз да общува равностойно с европейските си колеги. За предпочитане е г-жа Десислава Атанасова. Притежава привлекателна визия , за годините и като партиен работник и парламентарист , тя натрупа голям опит. Не без значение и нейната висока обща култура .
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари