Тодор Тагарев: Евентуална бежанска вълна няма да повлияе на влизането ни в Шенген

0
Изпратихме още 50 военнослужещи на границата с Турция
Изпратихме още 50 военнослужещи на границата с Турция Снимка: БГНЕС

Изпратихме още 50 военнослужещи на границата с Турция

Министърът на отбраната Тодор Тагарев заяви, че евентуална бежанска вълна няма да повлияе на влизането на България в Шенгенското пространство, предаде БГНЕС.

Израел ще проведе сухопътна операция в Северна Газа, тя е свързана със своите рискове. Те подканиха част от населението на Газа да се евакуира. По отношение на нашата граница ние вече изпратихме над 50 военнослужещи на границата с Турция, това е в допълнение на 300-те дето вече изпратихме. При нужда ще пратим още“, каза Тагарев.

Той поясни, че ситуацията в Израел и евентуалната бежанска вълна няма да попречи на влизането ни в Шенген.

НАТО изрази пълна подкрепа на Израел, но не предвижда операции в региона. Някои отделни държави вече са заявили намерение да подкрепят Израел да подпомогне своята сигурност. Няма дискусия ние да се включим в тази подкрепа”, каза още Тагарев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари