ТИР с вино се заклещи в локалното на "Цариградско шосе" в София

1
От полицията му съставиха акт за нарушаване на пътен знак
От полицията му съставиха акт за нарушаване на пътен знак Снимка: БНТ

Швейцарски ТИР, превозващ вино за Турция на връщане към Швейцария се заклещи в локалното платно на "Цариградско шосе", близо до Орлов мост в София

За час тирът беше паркиран на тротоара, за да не пречи на движението. Обяснението на шофьора е, че навигацията го е вкарала в грешното платно, предаде БНТ.

От полицията му съставиха акт за нарушаване на пътен знак. Със съдействието на КАТ движението по локалното платно беше спряно и на заден ход швейцарският ТИР успя да излезе от локалното платно, след което потегли по "Цариградско шосе" на път за границата.

Хора от кооперацията, където беше паркиран тирът, първоначално са се стреснали, тъй като не са знаели какво е съдържанието на цистерната. След като стана ясно, че в нея е имало вино, напрежението спадна.

Жителите коментираха, че това е пореден случай на заклещени едрогабаритни автомобили на това място в центъра на столицата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари