Тежка катастрофа затвори пътя край Омуртаг

0
Пострадал е единият водач и пътник в лекия автомобил
Пострадал е единият водач и пътник в лекия автомобил Снимка: БГНЕС / архив

По първоначална информация, катастрофата е между товарен автомобил и две леки коли

Движението по главния път София – Варна в района на омуртагското село Камбурово се осъществява в едната лента поради катастрофа. Пътният инцидент е станал минути преди 17 часа, потвърдиха за БТА от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Търговище. Има пострадали хора.

По първоначална информация, катастрофата е между товарен автомобил и две леки коли. Вероятната причина, довела до сблъсъка, е предприето изпреварване. Пострадал е единият водач и пътник в лекия автомобил. На място са екипи на „Пътна полиция“ и на Районното управление в Омуртаг.

Пострадалите са транспортирани за преглед в лечебно заведение.

Извършва се оглед на местопроизшествието. Движението в района се регулира от служители на „Пътна полиция“ и на полицейското управление.

От Областната дирекция на МВР в Търговище съветват водачите да се движат с повишено внимание в района и със скорост, съобразена с натовареността на движението предвид предстоящите празнични и почивни дни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари