Тежка катастрофа затвори булевард във Враца

0
Двамата шофьори са се разминали с леки наранявания
Двамата шофьори са се разминали с леки наранявания Снимка: BulNews

Двамата шофьори са се разминали с леки наранявания

Тежка катастрофа е станала преди минути на бул. „Васил Кънчов“ във Враца.

Лек автомобил “Хонда“ с врачанска регистрация не спрял на знак Стоп при слизане от моста и отнел предимството на лек автомобил „Ауди“ с монтанска регистрация. Германската кола идвала откъм военното поделение и била засечена точно под надлеза. Последвал страшен удар, след който и двата автомобила са със сериозни материални щети.

Свидетели на катастрофата подали сигнал на тел. 112 и на мястото пристигнали две линейки и полиция. В момента спешните екипи оказват първа помощ на двамата шофьори, като по първоначална информация те са се разминали с леки наранявания, но са доста изплашени.

Виновникът за тежкия пътен инцидент е млада врачанка, която е шофирала японската кола. Водачът на монтанското „Ауди“ е млад мъж. Проверката с дрегер установи, че нито един от двамата не е употребил алкохол или упойващи вещества, съобщава BulNews.bg.

През следващите час-два се очаква натовареният булевард да остане затворен и в двете посоки. Пътуващите по този маршрут да изберат друго трасе, тъй по като „Васил Кънчов“ не може да се преминава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари