Тежка катастрофа край Враца

1

Лек автомобил изхвърчала от пътя и паднала в дере

Тежка катастрофа затвори пътя между Враца и Кривдол. Кола се е обърнала по таван край шосето, а мястото гъмжи от екипи на полиция, пожарна и спешна помощ, пише агенция BulNews.

Инцидентът е станал на около 2 км след кръстовището с обходния път на Враца в посока Криводол. Лек автомобил „Пежо“ се движел в посока към областния град. По неустановени към момента причини, колата изхвърчала от пътя и паднала в дере.

В автомобила са пътували четирима души, сред които и дете. По информация на Zovnews то е починало. По-късно бе съобщено, че 3-годишно дете е починало на място.

По непотвърдена информация пострадалите са от село Нефела.

След инцидента на мястото пристигнали техни роднини, както и екипи на полицията, пожарната и спешна помощ.

През това време обаче се влошило състоянието на жена, която пътувала в колата. Тя лежала на земята, а събралите се на мястото роднини са недоволствали и заплашвали екипите, които се отзовали на помощ. Тъй като първоначалният сигнал бил само за един пострадал човек, необходимо било оперативно време до пристигането на втора линейка, което дало повод на хората да се разбунтуват.

Два екипа на полицията обаче успели да овладеят ситуацията. Преди минути линейката дойде и пострадалата жена бе откарана също към болницата.

В момента пък на мястото има две пожарни, като служителите режат дърветата, за да могат да изтеглят смачканата до неузнаваемост кола. Пътят Враца-Криводол е затворен, докато трае акцията на аварийните екипи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    джони
    Пълно е с побъркани орки.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари