Мъж загина на място при катастрофа във Враца

0

ТИР е помел таксиметров автомобил

Мъж загина в тежка катастрофа на околовръстния път на Враца.

Пътният инцидент е станал преди около 2 часа, на разклона между квартал "Куката" и село Нефела, информира агенция BulNews.

По неофициална информация ТИР, пътуващ в посока "Дунав мост 2" е помел такси "Шкода" на врачанската фирма "Корект". Служебната кола се движела от Нефела към кв. "Кулата", когато, по неясни към момента причини, е последвал силен сблъсък между нея и камиона.

Ударът е бил толкова силен, че шофьорът на таксито е загинал на място.

Веднага след инцидента на мястото са пристигнали екипи на полицията, пожарната и Спешна помощ, като медиците само констатирали смъртта на водача. Вследствие на жестокото меле, колата е огъната като консерва, което наложило огнеборците да режат ламарините, за да извадят бездиханното тяло на таксиметровия шофьор.

Съветваме водачите да се движат с повишено внимание, тъй като в момента на мястото има екип на "Пътна помощ", който работи по преместването на таксито. На местопроизшествието има и униформени, които съдействат за премахването на колата от пътното платно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    2
    В Русе докога?
    21-и Февруари, 16.20 ч влизам в Русе по бул."България" откъм София. Преди моста на "Охлюва" има знак за ограничение на скоростта на 60 км. Няколко турски товарни автомобила, които повечето наричат ТИР, с включен ляв мигач ИЗОБЩО НЕ ОТРАЗЯВАТ ограничението и директно в най-лява лента АБСОЛЮТНО НЕОБЕЗПОКОЯВАНИ, от никого си преминаха по целия булевард БЕЗНАКАЗАНО. Какво да кажа повече? И на кого? Въпрос на време е просто да намачкат следващият нещастник, живеещ в "малката Виена".
  • 2
    1
    ...
    тира е полска курва или заспало аби. ама не споделяте.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари