Тежка катастрофа на пътя Велико Търново - Русе

0
Преминаването на автомобили, в района на катастрофата, е временно преустановено
Преминаването на автомобили, в района на катастрофата, е временно преустановено

58-годишен мъж е загинал, а четирима са ранени при тежка катастрофа на пътя Велико Търново - Русе, в района на село Поликраище.

Това информират от пресцентъра на ОД на МВР - Велико Търново, цитирани от Пик.

Движението в района е затруднено. Сигналът за инцидента е подаден в полицията в 15.10 ч. По първоначална информация лек автомобил "Фолксваген", с великотърновска регистрация, пътуващ в посока от Русе към Велико Търново е напуснал пътно платно, ударил се е в стълб и след това е блъснал намиращ се в близост мъж. В резултат на това е загинал 58-годишният водач на автомобила. 

Пострадали са възрастен мъж, който е с тежки травми по цялото тяло, млад мъж и жена, които са с по-леки наранявания, пътници в автомобила. С тежка травма на ръката е и 50-годишен мъж от село Поликраище, който се е намирал в близост до мястото на произшествието.

Преминаването на автомобили, в района на катастрофата, е временно преустановено. На местопроизшествието се извършва оглед. Екипи на РУ - Горна Оряховица пренасочват автомобилите по обходен маршрут. Причините за произшествието са в процес на изясняване.

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари