Тежка катастрофа на магистрала "Тракия"

0
Четири момчета пострадаха, след като 19-годишен шофьор се удари в автобус на пътя за Гърция
Четири момчета пострадаха, след като 19-годишен шофьор се удари в автобус на пътя за Гърция Снимка: БГНЕС / архив

Четири момчета пострадаха, след като 19-годишен шофьор се удари в автобус на пътя за Гърция

Един човек е загинал при тежка катастрофа между ТИР и лек автомобил на автомагистрала "Тракия" край Стара Загора, съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР - Стара Загора.

Сигналът за инцидента, който е станал в района на 198-ия километър в посока София, е получен в 9:02 часа.

На място са изпратени екипи на полицията и Спешна помощ. Пострадали са трима души, които са транспортирани в лечебно заведение.

Временно движението се осъществява в изпреварващата лента, като се е образувало километрично задръстване. Трафикът в района се регулира от "Пътна полиция".

Шофьорите трябва да се движат с повишено внимание и съобразена скорост в района, призовават от полицията.

Четири момчета пък бяха ранени при пътен инцидент късно снощи на пътя за Гърция в Кърджалийско, след като 19-годишен шофьор се заби в автобус.

Пътнотранспортното произшествие е станало в сряда около 22:30 часа на международния път на разклона за село Глухар, съобщиха от полицията в родопския град. По първоначални данни лек автомобил "Опел", управляван от 19-годишен, се ударил в задната част на завиващ автобус.

При катастрофата са пострадали водачът на лекия автомобил и трима негови спътници на 15 г., 16 г. и 19 г., които са били настанени в болница.

Спасителен екип на РСПБЗН - Кърджали извадил затиснати пътници в лекия автомобил, друг екип осветявал мястото за оглед, извършен от дежурна оперативна група от РУ-Кърджали.

Образувано е досъдебно производство. Екип на пожарната служба почистил пътното платно от счупени стъкла и разлято гориво.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари