Тежка катастрофа на АМ „Тракия“

0
Военни са с опасност за живота
Военни са с опасност за живота Снимка: TVnews-Hessen / архив

Инцидентът е станал между Карнобат и Ямбол

Тежка катастрофа с два автомобила е станала преди около час на АМ „Тракия“, км 299, между Карнобат и Ямбол в посока София.

За това съобщават очевидци, цитирани от Флагман. бг.

На място има полиция, пожарна, а линейки преди малко са докарали в болницата двама пострадали. По първоначална информация, те са с опасност за живота.

Причините за катастрофата, която е изпратила два автомобила в канавката край аутобана, засега са неизвестни и се установяват. Ударът обаче е бил жесток, тъй като щетите по колите са сериозни. Едната, видно от кадрите, е на практика смачкана напълно, докато другата лежи по таван в храстите край аварийната лента.

По непотвърдена към момента информация пострадалите са военни. На място има Военна полиция.

Движението в този участък, който утре ще бъде сериозно натоварен заради края на уикенда, към момента е затруднено и се извършва само в лявата скоростна лента. Поставени са предупредителни знаци и участъкът е ограден с конуси.

Шофирайте внимателно!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Здрасти
    На кое му казвате аутобан? Път с две ленти и половина. В най лявата пердашат с двеста, средната е в лошо състояние (сто е много) и половин лента за аварийна.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари