Те са готови да прегазят собствения си народ

3
Да напомня ли на продайбългерианците, че Христо Иванов беше в правителство на Бойко Борисов?! Да напомня ли, че на практика много пъти е правил политически ходове в полза на ГЕРБ
Да напомня ли на продайбългерианците, че Христо Иванов беше в правителство на Бойко Борисов?! Да напомня ли, че на практика много пъти е правил политически ходове в полза на ГЕРБ Снимка: БГНЕС / Архив

Цената е бъдещето ни

Те са готови да прегазят собствения си народ, за да осъществят целите, за които са наети от Козяк и соросоидите. Христо Иванов дори отказва разговори с БСП за правителство - ама иначе е много отворен да критикува другите партии, че отказвали преговори. Дори не иска да чуе от едното възпитание и дипломация какви са намеренията на третия мандатоносител. За него тази политическа въртележка се изчерпва с разочарованието, че третият мандат не е връчен на тях, за да може да се прави на интересен пред другите.

Христо Иванов каза и две други, много интересни неща. На първо място, че подкрепя изцяло Кирил Петков и Асен Василев - най-видните соросоиди в правителството /плюс Денков, ама той е толкова безличен, че дори повечето хора името му не запомниха/, че било още рано да каже дали ще ги включат в листите на ДБ и че те щели да си решат как да продължат политическата си кариера.

Да напомня ли на продайбългерианците, че Христо Иванов беше в правителство на Бойко Борисов?! Да напомня ли, че на практика много пъти е правил политически ходове в полза на ГЕРБ. Да напомням ли, че те са за задължителна ваксинация, крути мерки и повече натовски военни бази в България?

Второто беше още по-интересно - продайбългерианците ще издигнат собствен кандидат за президент. Това го заявяват за трети път и нямам никакво основание да не им вярвам, поне за това. Не искам да съм лош пророк, но е много възможно именно КП да го издигнат за президент. Отговаря на условията, с уговорката, че все пак, по някое време, ще видим сертификат дали и кога се е отказал от канадското гражданство /тук напомням, че въпреки целите клетви, обещания и декларации на КП, все още не е показал ВЕЧЕ издадения сертификат, за да видим от коя дата е само български гражданин/.

С издигането на КП за кандидат за президент, соросоидите ще постигнат няколко мечтани цели:

- ще успеят да елиминират от надпреварата Президента Румен Радев, който има много високо одобрение от народа, но платеното натрапване на КП в момента е много възможно да надмине одобрението към Румен Радев. Президентът Радев е малко неудобен на соросоидите, защото все пак е български офицер и не е склонен за пълно сътрудничество на Козяк.

- ще овладеят цялата власт, включително президентството. При избори две в едно, харизмата на КП ще се пренасочи и към партията, която го издига и без това е във възход, като имаме предвид главоломното падане на подкрепата за Слави Трифонов и партията му. По този начин Христо Иванов ще успее да направи правителство /предполагайки, че в Народното събрание ще влезят и други формации, склонни да се коалират с партията му, в името на властта и "промяната"/.

- Козяк и Сорос ще са много, много доволни. Колониалната политика ще бъде изпълнена на 100 %, а Мустафата ще бъде похвалена лично от Бай Дърт Педро Фил.

Всъщност по-опасни за България от соросоидните подлоги на Козяк няма! Вие виждате това, което си мечтаете. Но реалността е друга. Под маската с усмивка на соросоидите се крие звяр, който ще разкъса България. Световната политика винаги е мачкала слабите държави. Нас няма кой да ни защити. Това, което можем да направим, е да видим враговете на България сред нас и да ги изритаме. Защото един ден ще бъде твърде късно да се измъкнем от капана.

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари