Тази химическа миризма е непоносима!

8
Миризмата на мастило се усеща твърде често в западната част на Русе
Миризмата на мастило се усеща твърде често в западната част на Русе

Миризмата на мастило се усеща твърде често в западната част на Русе

Към 19:30 ч днес до Пантеона ми замириса на познатата миризма на мастило. Знаех откъде идва и с колата отидох в посока Сарайския мост.

По пътя миризмата се засили на ул. 19-ти февруари и после отслабна. Движех се вече след моста и малко преди бензиностанция Ромпетрол на бул 3-ти март интензитета на миризмата стана най-силен. След Ромпетрол миризмата вече не се усещаше.

Върнах се обратно към града и направих тази снимка. Това е мястото, където миризмата на мастило се усеща най-много - в близост до фирмите Делта Агри, Жити, и Сико и Фазан.

Нека контролните органи си свършат работата и ще се радвам да съдействам. Тази химическа миризма е непоносима и се усеща твърде често в западната част на Русе, а и понякога в центъра.

Иван Белчев - Градски и екоактивист от Русе

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    6
    Групенфюрер Мюлер
    Това е миризмата на мастилото, с което Пенчо Милков и $Обичаме Русе$ изписаха тоновете лъжливи предизборни обещания......
  • 11
    5
    Да питам ,Аз...
    Дауд Ибрям и Анатоли Станев не бяха ли управленци на местната РИОКОС-РУСЕ като част от контролните органи на Русе по тези въпроси?
  • 15
    4
    ...ЗАБЕЛЕЖКА ЗА КОНТРОЛНИТЕ...
    ПРОПУСНАХМЕ ЗА КОНТРОЛНИТЕ ОРГАНИ И КОНТРОЛИРАНИТЕ ИЗПУСКАНИЯ.ТОГАВА МИРИЗМАТА И ВОНЯТА Е НЕПОНОСИМА ОТ АДМИНИСТРАТИВНО ПРАВНО РАЗПОРЕДИТЕЛНА ГЛЕДНА ТОЧКА НА КОНТРОЛНИТЕ ОРГАНИ НА МЕСТНАТА ВЛАСТ И В НАЦИОНАЛЕН МАЩАБ.ВСЕ С ПЪЛНИ ГАЩИ ХОДЯТ.
  • 18
    3
    ЗА КОНТРОЛНИТЕ ОРГАНИ
    В РУСЕ КОНТРОЛНИТЕ ОРГАНИ ОТ 30 ГОДИНИ СА "КОНТРОЛИРАНИ ОРГАНИ".КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ ПО ВЪПРОСА.НЯМА ПОЛОВ ОРГАН БЕЗКОНТРОЛЕН.КОНТРОЛИРАНИ СА ЗА СТЕПЕН НА ОВЛАЖНЯВАНЕ И РАЗКРИТИЕ С ДОПУСК В ДЪЛБОЧИНА.СТЕНАНИЯ И НЕИСТОВИ ЗВУЦИ СЕ ИЗДАВАТ ПО РАЗПОРЕЖДАНЕ.ПРЕЗ ОСТАНАЛОТО ВРЕМЕ САМО СУМТЕНЕ И МУЧЕНЕ.ОБЕЗКОСМЯВАНЕТО Е ПО ПОРЪЧКА,А ПОДМИВАНЕТО НЕ Е ВИНАГИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЗА КОНТРОЛНИТЕ ОРГАНИ.БЕЛЬОТО Е ДЪЛГОГОДИШНО НЕСМЕНЯЕМО.ИЗДАВА ХАРАКТЕРА НА ПРИНОСИТЕЛЯ.С ТАКИВА КОНТРОЛНИ ОРГАНИ,КОНТРОЛНО САМО В ДВОРНИЯТ КЛОЗЕТ И ВМЕСТО ХАРТИЯ ЗА ЗАДНИК,ПАПРАТ.
  • 22
    2
    Деян
    Правилно е установил човека . И според мен е точно така ,но не съм го изследвал нарочно а само когато съм минавал
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари