Търсят доброволци за световното по волейбол в Русе

0
Включи се в организацията на световното първенство по волейбол! Влез в отбора!
Включи се в организацията на световното първенство по волейбол! Влез в отбора!

През септември България е домакин на най-големия волейболен форум!

След цели 48 години страната ни отново има честта да приеме Световното първенство по волейбол за мъже. За първи път в историята шампионатът ще се проведе в две държави – България и Италия.

Три български града ще приемат най-силните волейболисти в света. Във Варна (9-23 септември), Русе (12-18 септември) и София (21-23 септември) ще се проведат важни битки към световната купа. За да бъде организацията ни на световно ниво, имаме нужда от теб, обявиха от родната федерация по волейбол.

Ако имаш желание да се включиш като доброволец в българския отбор, подготвящ най-престижната волейболна надпревара, може да подадеш своята заявка на следния линк: http://www.volleyball.bg/volunteers/

Holiday Heroes е официален партньор на Световното първенство по волейбол, FIVB и Българската федерация по волейбол за работата с доброволци по време на световното първенство в България! Заедно събираме отбор от победители, за да направим шампионат, за който по света да се говори с възхищение.

Очакваме и теб!

Защо да се включиш?

Ставаш част от историята!

България приема грандиозно събитие като Световното първенство по волейбол само веднъж досега – през далечната 1970 г. Кога ли ще е следващото? Не пропускай шанса да си част от настоящото!

Влизаш в света на най-добрите!

Имаш уникалната възможност да бъдеш на една ръка разстояние от най-големите звезди на световния волейбол.

Виждаш ги отблизо!

Колко ли са щастливците, които ще имат "билет“ да гледат директно от "сцената“, а често да виждат и "зад сцената“, трупайки спомени за цял живот?

Специален си и ти личи!

Доброволците са много важен отбор от организацията на всяко голямо спортно събитие. Доброволците печелят уважението на ръководители и състезатели. Печелят нови приятели. Когато волейболните звезди те видят в екип за доброволец по време на световното първенство, знаят – този човек е специален!

Ставаш част от голямата игра!

"Аз бях част от организацията на световното първенство по волейбол!“ Как ти звучи това? И на приятелите, и на близките ти ще им звучи също толкова добре!

Включи се в организацията на световното първенство по волейбол! Влез в отбора!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари