Тайните на всяка зодия

0
Всеки пази своята „малка“ тайна, която не би споделил с никого
Всеки пази своята „малка“ тайна, която не би споделил с никого

Всеки пази своята „малка“ тайна, която не би споделил с никого. Колкото и да сте си близки, колкото и пъти да сте си доказвали любовта и колкото и голямо доверие да си имате, зодиите никога не биха си признали ТОВА:

Овенът изглежда силен нали? А всъщност е крехък и лесно раним. Макар винаги да е така уверен във всичко, което прави и говори, той не е. Всъщност той мрази скандалите, но гневът е единственият начин, с който може да се защити.

Телецът е страшно бавен и винаги преосмисля всяко свое действие. Това е така, защото той се страхува от изненади. Той трупа много емоции и хладнокръвието му често е привидно. Затова и когато избухне е като природно бедствие.

Близнаците ви изглеждат винаги щастливи, нали? Те винаги са заобгръдени от хиляди хора, които да слушат невероятните им истории. Но зад шегите и широката усмивка се крие едно тъжно и самотно дете! В тях зее бездна самота, която силно копнеят някой да запълни.

Ракът никога не би си признал, че всяко негово действие, независимо дали е отрицателно или положително, е провокирано от страх! Те търсят сигурност на ВСЯКА цена.

Лъвът може да ръмжи пред публика, но когато остане сам мърка като котенце. Това коте иска милувки, любов и прегрътки безусловно. Лъвът е толкова раним, че чести се крие за царствената си корона. Но той никога няма да спре да чака своята истинска любов.

Зад високите стандарти и изисквания на девата не се крие нищо друго освен… високи стандарти и изисквания. Но това, което Девата никога няма да признае, е изпепеляващата сексуална енергия, която бушува в нея. Сякаш в разрез с цялото й целомъдрие. Но факт!

Очаквайте следващите 6 зодии скоро…

Източник: NIE- JENITE
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари