Таен полицейски протокол: Можеше да има мъртви!

1
"Благодарим, г-жо Меркел" и "Бедният Кьолн", пише на плакатите на протестиращите
"Благодарим, г-жо Меркел" и "Бедният Кьолн", пише на плакатите на протестиращите

Таен полицейски протокол за събитията в Кьолн в Новогодишната нощ се превърна в документ на страха и безпомощността.

Рапорт на полицейската служба описва ужасяващия секс-моб (по аналогия на флашмоб) и прави събитията още по-осъдителни, пише днес в. Билд, цитиран от FROG NEWS.


Германският таблоид се позовава на доклада на водещ полицейски служител, който е бил очевидец и участник в събитията от драматичната нощ.

Той бил повикан заедно с подопечните му като подкрепление за частите, намиращи се в центъра на града до гарата и Кьолнската катедрала.

Това, което описва служителят, е шокиращо. По пътя към гарата полицаите научили за случващото се от възбудени граждани с плачещи деца.

На площада пред стълбите на катедралата видели няколко хиляди, предимно мъже, които имали вид на мигранти и хвърляли в тълпата всевъзможни запалителни смеси, най-вече в бутилки.

Появата на полицейските сили не ги респектирало ни най-малко, повечето мигранти били видимо пияни. Появили се и множество плачещи и шокирани момичета и жени, които разказали, че са станалиобект на сексуално посегателство.

Билд посочва, че над 100 са подадените сигнали за  грабежи, кражби и сексуални посегателства от въпросната нощ.

И цитира своя източник, който казал дословно: „Ja, wir ließen Verdächtige laufen“ (Да, ние оставихме заподозрените да си отидат, да избягат).

Източник: FROG NEWS
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари