СЗО: Броят на новите случаи на КОВИД-19 в света пак расте

0
Инфекциите през втората седмица на март са били с 8 процента повече в сравнение с предходната
Инфекциите през втората седмица на март са били с 8 процента повече в сравнение с предходната

Броят на новите случаи на заразени с ковид в света се е повишил за първи път от края на януари, предаде ДПА, позовавайки се на информация от Световната здравна организация

Инфекциите през втората седмица на март са били с 8 процента повече в сравнение с предходната, информира БТА. За седмицата от 7 до 13 март са били отчетени повече от 11 милиона случая на нови заразени с коронавируса и 43 000 смъртни случая.

Организацията отбелязва повишаване на случаите в Западнотихоокеанския регион и в Африка, където новите случаи са се повишили съответно с 29 процента и с 12 процента. В Европа броят на новите случаи на седмична основа се е повишил с 2 процента.

Броят на случаите се е понижил в регионите Източно Средиземноморие, Югоизточна Азия и Северна и Южна Америка. Общият брой на потвърдените случаи на инфекция с коронавирус в света от началото на пандемията е достигнал 455 милиона, а смъртните случаи са 6 милиона.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    Просто гледайте и мислете!
    Няма да ви карат да се бодете ли? https://www.youtube.com/watch?v=ARkl0raM57Y
  • 8
    3
    Предупредени сте!
    Ей, хора, докато се нагледаме на "шоуто" , което ни спретват в Yкрайна, те ни подготвят пълна цифровизация на всеки в ЕС. След 30-ти юни 2022 г. - Европейският съвет измени Резолюция 2361 и вече не възразява срещу задължителната ваксинация - От 1-ви Юли 2022 г. ес обяви законодателството за задължителните сертификати EU COVID 19, които ви лишават от всички свободи, ако нямате сертификат QR covid. Ако мнозинството от държавите членки подпишат законодателството, ще бъде въведена задължителна ваксинация! - В края на 2022/2023 г. ще има цифрова валута. - ЕС ще въведе цифров идентификатор за всеки гражданин на ЕС. - всички банкомати ще бъдат заменени с банкомати с QR код в близко бъдеще, а в Белгия инсталирането им вече е в пълен ход. - ако тези машини с QR код бъдат интегрирани, вече няма да може да се теглят пари в брой от банки и/или от други места - ЕС има за цел да обезцени парите в брой в рамките на 1,5 години. - ЕС подготвя квота за климатични емисии CO2 за всеки гражданин - ЕС трайно лишава всеки човек от неговата физическа неприкосновеност. Копие от изменената резолюция може да бъде изтеглите от страницата. https://ec.europa.eu/…/13375-Extension-of-EU-Digital-COVID… Давам ви линк на 🇧🇬 български език. ‼️
  • 9
    2
    Олдъс Хъксли
    „Медицината е толкова напреднала, че почти не е останал здрав човек!“
  • 8
    1
    До идиотите от СЗО:
    От мен имате един голяяяям стимулиращ среден пръст!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари