Свилен Иванов отпразнува 49-тия си рожден ден

0

Заместник областният управител на област Русе Свилен Иванов получи множество поздравления по случай 49-тия си рожден ден.

Сред първите, уважили личния му празник бяха заместник-министърът на образованието и науката инж. Таня Михайлова заедно с началника на Регионалното управление на образованието д-р Росица Георгиева, председателят на Общинския съвет и ректор на Русенския университет чл.-кор. проф. д.т.н. Христо Белоев, ръководството на Община Русе, общественици и представители на медиите.

Специална изненада за рожденика беше подготвена както от областния управител Галин Григоров и неговия заместник Валентин Колев, така и от екипа на Областна администрация Русе, а именно фигура на кон в галоп, символизираща свободата, смелостта и постоянството.

През целия ден заместник областният управител приемаше поздравления от множество колеги, народни представители, ръководители на централни и териториални звена на държавната администрация, кметове на населени места, представители на бизнеса от региона и страната, близки и приятели.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари