Свилен Иванов грабна бронза на състезание по конен спорт

0
Надпреварата се проведе на хиподрума в Русе
Надпреварата се проведе на хиподрума в Русе Видео: КИС 13

Квалификация по прескачане на препятствия от държавния спортен календар на Българска федерация по конен спорт се проведе тази събота на хиподрума в Русе за трета поредна година.

Организатори и домакини на спортната проява бяха Клубовете по конен спорт "Истър" и "Екуестре", като в събитието взеха участие коне и ездачи от Северна България информира Кис 13.

Надпреварата са състоя в четири изпитания в различни възрастови категории и височина на препяствията. Участник състезанието беше и заместник-областният управител на Русе - Свилен Иванов. За него това бе четвъртото състезание при аматьорите.

Всички победители получиха медали и розетки от Областния управител Галин Григоров. Домакините от Русе завоюваха призови места в категория четири и пет годишни коне в лицето на дългогодишния състезател и треньор Ивайло Любенов от клуб по конен спорт "Истър", а при аматьорите достойно се представиха Деян Попов, Атанас Атанасов и Свилен Иванов, които заеха съответно първо, второ и трето място. При юношите до 14 и 18 години първите места грабнаха Магдалена Борисова и Селина Синджо.

Източник: КИС 13
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари