Светослав Стойчев поднесе букет от любими шлагери на русенци

2
Община Русе подари концерт-спектакъла „Красив роман е любовта“ на хората от третата възраст
Община Русе подари концерт-спектакъла „Красив роман е любовта“ на хората от третата възраст Снимка: Община Русе

Община Русе подари концерт-спектакъла „Красив роман е любовта“ на хората от третата възраст

По случай Международния ден на жената 8 март Община Русе организира безплатен концерт със стари градски песни, насочен предимно към русенци от третата възраст. В Доходното здание на родния си град Русе популярният изпълнител Светослав Стойчев изнесе концерт-спектакъла „Красив роман е любовта“. Събитието се осъществява с финансовата подкрепа на Общинска фондация „Русе – град на свободния дух“.

Заедно с царицата на старата градска песен Бони Милчева поднесоха на русенската публика букет от любими шлагери.

Изпълнителят изпя пред русенската публика своите най-нови песни от току-що излезлия му 5-и самостоятелен албум „Моето сърце“. Концертът започна с емблематичния за женския празник хит „Майчице добра“. Музиката е на самия изпълнител, текстът на Светла Богданова, а аранжиментът е на Пламен Велинов, който е аранжирал и песните му „Предсказание“, „Който пее, зло не мисли“, „Моето сърце“, „Хане Ювигий“, „Баница и вино“ и други, съобщават от Община Русе.

Концертът бе конфериран от телевизионната легенда Ники Колев и е част от турнето на Светослав Стойчев, който тази година чества кръгъл юбилей на музикалната сцена. Певецът е известен с многото си дуетни половинки като Ани Върбанова - носителка на „Златния Орфей“, „тичащата боса по асфалта“ Роси Кирилова, Виолета Маринова от „Мистерията на българските гласове“ и Антония Рангелова, с която спечелиха две престижни награди на последния фестивал „Пирин Фолк“ с песента "Нашата земя". Русенецът не спира да създава и да набляга на хубавата мелодична българска песен.

Този път сценична партньорка на Светослав Стойчев бе кралицата на шлагера – телевизионната водеща Бони Милчева, с която поднесоха своя романтичен музикален подарък за празник.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    Йордан Петров
    За хората от третата възраст тия стари градски песни са твърде стари. Това са песни на техните баби и дядовци, преди повече от 100 години. На сегашното трето поколение по-подхожда да слушат Highway star, Smoke on the water, Stairways to Heaven и т.н.
  • 4
    4
    бесепар
    Светльо Стойчев е русенец, ученик на Вили Икономов, но е слаб изпълнител.
  • 6
    3
    Лицемерие
    Ръководителят на Организатора на концерта, го нямаше на този подарък от Общината. Къде беше Бенчо Мил Ков по време на Концерта, който Общината (и индиректно Бенчо) ни подари? Не видяхме на концертът и спътницата в живота му. А толкова приятно се изказваше за съпругата си Биляна преди 2020 година. Сега за кака Васи, нищо. А ние харесваме фоторепортажите на ПЪНкова, и особено онзи от ТУБъ с Бенчо на прозореца, хахахахахахах.
  • 11
    2
    123
    Поредните НАШИ пари, които некадърния Бенчо раздава на някакъв никому неизвестен нещастник. Сигурни накрая ще си делнат сумата типично по кумунярски!
  • 13
    1
    E айде стига де!
    Спрете да се гаврите със старите хора, много от тях може да са вдовици даже! И цялата работа заради хонорара на някакъв никому неизвестен льольо. Жалки сте.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Марче, как кръстихте малката?
- Алое.
- На кого ма?
- На баба си Вера!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари