Светлин се изправя пред съда за блудство и убийство на възрастна жена в Щръклево

5
Обвиняемият и жертвата се познавали от ноември 2022 г., когато семейството му заживяло в съседен имот
Обвиняемият и жертвата се познавали от ноември 2022 г., когато семейството му заживяло в съседен имот

Обвиняемият и жертвата се познавали от ноември 2022 г., когато семейството му заживяло в съседен имот

Окръжна прокуратура - Русе внесе в Окръжен съд - Русе обвинителен акт срещу 19-годишен обвиняем за блудство и убийство на възрастна жена, негова съседка.

Обвинението срещу С. Р. е за това, че на 01.01.2023 г. в с. Щръклево, обл. Русе, извършил действия с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на 82-годишна жена чрез употреба на сила, като деянието представлява особено тежък случай (престъпление по чл.150, ал.3 вр. ал.1 от НК) и за това, че умишлено умъртвил пострадалата Б. Г., (престъпление по чл.115 от НК).

Обвиняемият и пострадалата жена се познавали от ноември 2022 г., когато семейството му заживяло в съседен имот. Обвиняемият познавал дома ѝ, защото понякога ѝ пазарувал хранителни продукти от магазина в селото. На 01.01.2023 г. вечерта обвиняемият излязъл на улицата и забелязал, че прозорецът на кухнята на пострадалата свети и решил да осъществи блудствени действия спрямо нея. Тъй като жената се съпротивлявала и опитала да вика за помощ, обвиняемият я умъртвил чрез задушаване.

С.Р. е с взета мярка за неотклонение „Задържане под стража“.

Предстои насрочване на делото в Окръжен съд-Русе.

* Съгласно чл.31, ал.3 от Конституцията на Република България и чл. 16 от НПК, обвиняемият се смята за невиновен до установяване на противното с влязла в сила присъда.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    белене
    искам да го пляскам по дупето с чурка. да идва ще го направим да ака прав
  • 17
    1
    Xdfhjm
    Доживотен затвор за изверга!!!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари