Сватбата на Деси Цонева пропадна

1
Това идва, след като преди около седмица Деси шокира всички с признанието, че годеникът й бил гадже на леля й
Това идва, след като преди около седмица Деси шокира всички с признанието, че годеникът й бил гадже на леля й

Щерката на покойния телевизионер Димитър Цонев Деси развали годежа с бившия любовник на леля си Георги Джамов, пише в. Телеграф.

Устата брюнетка обяви, че отново е необвързана със статус в личния си профил във фейсбук: „Свободата, Санчо, е на върха на копието!”.

Коментарите не закъсняха и докато едни съжаляваха, че двойката се е разделила, други побързаха да предложат на Цонева различни партита и купони, на които да почерпи за развалената си връзка. За момента брюнетката не разкрива какво се е случило между нея и Георги Джамов. И докато едни коментираха, че двойката пак ще се събере, други с надсмешка констатираха, че Цонева е скъсала с лелинчо си.

Това идва, след като преди около седмица Деси шокира всички с признанието, че годеникът й бил гадже на леля й. Именно поради тази причина покойният Митко Цонев бил против връзката на дъщеря си с него. Против любовта им се оказа и майката на Деси Мариана. Според запознати именно тя се е оказала причината за последното решение на щерка си да развали годежа.

Източник: Телеграф
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари