Сузанита влиза във "ВИП Брадър"?

0
Дали наистина Орхан Мурат е позволил това?
Дали наистина Орхан Мурат е позволил това?

Сузанита влиза в хитовото риалити "ВИП Брадър"?

Всички започнаха да се питат дали това е поредната спекулация от фейк страницата на предаването или наистина Орхан Мурад е дал на едва 14-годишната си щерка да влезе в Къщата.

Преди часове от неофициална страница на "ВИП Брадър" бе оповестено, че в риалитито ще влезе скандалната малка дива, обладана от Луцифер и Буда.

От същата страница преди време пък разкриха, че дизайнерката Миглена Каканашева - Мегз ще е част от шоуто. Миналата година от подобна страница дни преди старта на предаването бяха оповестени участниците, като разминаване имаше едва в двама души, които не прекрачиха прага на Къщата.

Това ни кара да мислим, че и тази година неофициалният профил в социалната мрежа уж случайно ще издаде какво да чакаме до дни в родния ефир, все пак сме убедени, че ще има и много провокации.

Същата страница потвърди и информацията, че тази година към звездния екип на шоуто ще се присъедини червената дама - Миглена Ангелова. Госпожа "Искрено и лично" ще влезе в ролята на ко-водещ заедно с Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева.

Освен Мегз и Сузанита се спряга, че в Къщата ще влезе и Емануела. Скандалите покрай певицата в миналия сезон на предаването вдигнаха рейтинга до небесата, а продуцентите са гладни точно за това.

Дали дивата ще прекрачи отново прага на шоуто и дали вътре няма да я дебне бившата й изгора Димитър Димов, предстои да разберем.

Още две имена се спрягат за участници в тазгодишния сезон на "ВИП Брадър". Това са Любен Дилов-син, който безспорно е много колоритен човек и емблемата на фолка - Сашка Васева.

Ако информацията, която се мълви из светските среди е вярна и изпълнителката на "Левовете в марки" влезе в Къщата, това ще е второто й участие в риалити за тази година.

Припомняме, че преди няколко месеца блондинката показа кулинарни умения в "Черешката на тортата", като успя да генерира огромен рейтинг. Там тя призна за голяма лична драма и разкри най-големия си страх - клаустрофобията.

Как ще стои затворена няколко месеца и изолирана от света и дали наистина се е съгласила да участва във формата Сашка Васева - ще разберем на 11 септември, предава БЛИЦ.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари