Стою Стоев: Ако начело на КПКОНПИ застанат хора от „сглобката“, правителството ще падне

0
По думите на Стоев кабинетът би бил свален от "обществения натиск, който ще се натрупа от неправилните кандидатури"
По думите на Стоев кабинетът би бил свален от "обществения натиск, който ще се натрупа от неправилните кандидатури" Снимка: БТА / архив

По думите на Стоев кабинетът би бил свален от "обществения натиск, който ще се натрупа от неправилните кандидатури"

Ако начело на новата КПКОНПИ застанат хора от ПП-ДБ, ГЕРБ-СДС и ДПС, правителството ще падне още на следващия ден.

Тази прогноза направи пред БНР Стою Стоев, депутат от ПП-ДБ, бивш председател на правната комисия в Народното събрание. Според него ще е изключително трудно да бъде избрана такава комбинацията от трима представители на тези политически формации, предаде БНР.

По думите на Стоев кабинетът би бил свален от "обществения натиск, който ще се натрупа от неправилните кандидатури":

"Важното е, че кандидатите ще бъдат оценявани от независим борд, който ще даде реална оценка за тях. А няма да е с изслушване пред депутатите и в доклад до ресорната комисия народните представители да казват кой е подходящ. Тук имаше голяма политическа обвързаност. ... Смятам, че няма да има кандидати, които да са чисто конюнктурни, които нямат достатъчно качества и ще слушат тези, които са ги избрали. Точно това е смисълът на тази Номинационна комисия".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари