Стоян прави смъртоносни каскади с усмивка на лице

0

Фрийрънърът Стоян Динев, който нашумя с опасните си номера от небостъргача в „Меден рудник” и салтата от покривите на редица сгради, отново втрещи Бургас.

19-годишният възпитаник на Спортното училище този път се провеси с главата надолу от 20 метра височина, държейки се за външната страна на аварийната стълба на промишлена сграда. Въпреки смразяващата кръвта гледка, младежът се усмихва, все едно върши нещо обичайно, съобщава Burgasinfo.

Под снимката, която Стоян е публикувал на стената си във Фейсбук, има реакции на възхищение, но и на загриженост, че талантливият спортист може да пострада.

Той обаче приема това с философското: „Свободата е абсолютната липса на страх” и „Няма нищо по-страшнo от самия страх”. Освен екстремни сгради, интересът на бургазлията е успял да привлече и храм „Св. св. Кирил и Методий”, който в момента е в ремонт.

А Стоян не е пропуснал възможността да се покатери на едно от централните кубета и да разпери ръце пред кръста на фона на залеза. Въпреки че каскадите на Стоян са впечатляващи и за тях се иска сериозна физическа подготовка, координация и опит, номерата му остават опасни. Феновете му пък се молят късметът да не го оставя.

Източник: Burgasinfo
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари