Стоян Михалев: Ние правителство с Пеевски не сме договаряли

1
Не изключвам Пеевски да стане част от ротациите
Не изключвам Пеевски да стане част от ротациите

Не изключвам Пеевски да стане част от ротациите

Не е изключено в ротацията Николай Денков - Мария Габриел, да влезе и Делян Пеевски. ПП-ДБ обаче няма да бъде част от мнозинство, което подкрепя такъв сценарий на развитие. Това заяви в ефира на „Здравей, България” по NOVA Стоян Михалев от „Продължаваме Промяната-Демократична България”.

Според него ролята на Пеевски като балансьор на сглобката е необходима.

„Знам, че много хора се дразнят от това негово поведение. Нека не забравяме, че той се стреми, и то усърдно, да излезе от списъка „Магнитски”. Същевременно Борисов се стреми да не влезе в този списък. Това са на пръв поглед обединяващи усилия, но те са разнопосочни. Затова много от публичните задачи, които виждаме, са продиктувани от тези интереси”, коментира още Михалев.

„Ние сме парламентарно-представителна демокрация. Зад избора на Пеевски стоят значителен брой избиратели. Не сме им влияли. Така или иначе ние правителство с Делян Пеевски и подкрепа с него не сме договаряли. Хубаво е и да си припомняме случая с г-н Мустафа Карадайъ, който първоначално каза, че абсолютно е против каквото и да е правителство. По-късно нещо се случи и той започна да говори други неща”, допълни депутатът от ПП-ДБ. И заяви, че очаква страстите около изборите да се успокоят.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари