Стотици румънски коли утежняват трафика към "Дунав мост"

0
Туристи от Румъния се прибират след почивните дни
Туристи от Румъния се прибират след почивните дни Видео: NOVA

Туристи от Румъния се прибират след почивните дни

Засилен трафик на граничния пункт "Дунав мост" при Русе. Причината - стотици туристи се прибират в Румъния след почивните дни около Голяма Богородица. Традиционно те избират северното ни Черноморие, за да прекарат почивните дни, предава NOVA.

Според Стилян Станев от КАТ наистина това е най-невралгичната точка в Русе. "В момента е натоварен трафикът към България, защото много румънски граждани навлизат у нас, за да отидат към Гърция. След 14:00 ч. трафикът се засилва в обратната посока, тъй като се завръщат от курортите ни. След 17:00 ч. се пропуска движението към града от индустриалната зона, както и към Силистра", обясни той. И допълни, че тировете се спират на паркинг за облекчаване на трафика.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари