Стотици хора протегнаха ръка за помощ на Кристиан

1
И днес животът на момчето вече е променен...
И днес животът на момчето вече е променен...

Стотици протегнати ръце за помощ към „момчето със синия костюм”, след като преди седмица стана популярна неговата история.

Последва вълна от съчувствие и днес животът на момчето вече е променен. Кристиан има нови дрехи, обещана такса за университета, а майка му има няколко предложения за работа, съобщава Нова телевизия.

Десетки хора са се обадили на момчето, за да му предложат помощта си. „Предлагаха ми да ми подарят дрешки от техните синове, пожелаваха ми успехи, искаха да подпомогнат моето кандидатстване, както и да изплатят по някакъв начин, кредита, който мама изтегли, за да платим за кандидат-студентските изпити”, разказа Кристиан Неделчев.

Българин, живеещ във Великобритания му предложил да му помогне с таксата, ако го приемат в университета. „Много благодаря на всички. Успяха да ме зарадват и то въпреки цялата тази случка, за която не искахме да се разпространява информация”, каза още Кристиян.

И макар известността да е била неканена казва, че всичко е било за добро и от всичко най-много е благодарен на хората, предложили работа на майка му.

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари