Стилиян Петров: Тази криза показа, че няма цвят, няма мирис, не дели хората на бедни и богати

2
Трябва да сме по-единни, да се разбираме, да се грижим повече за останалите
Трябва да сме по-единни, да се разбираме, да се грижим повече за останалите

Рекордьорът по мачове за националния отбор на България по футбол, любимецът на феновете Стилиян Петров даде интервю за "24 часа" от дома си в Бирмингам. Биткаджията, който най-добре знае какво е да живееш в самоизолация, дава своите съвети за живота по време на карантина и какво да очакваме, когато заедно "спечелим мача" срещу коронавируса.

"Ще продължим да живеем, но дали може да е по начина, по който го правехме досега? Трябва да сме по-единни, да се разбираме, да се грижим повече за останалите. Тази криза показа, че няма цвят, няма мирис, не дели хората на бедни и богати. Засяга всички", казва Стенли.

Бившият футболист на "Монтана", ЦСКА, "Селтик" и "Астън Вила" бе диагностициран с левкемия на 30 март 2012 г., но след дълго лечение и безмерна подкрепа от съпругата му Паулина, положителна енергия и от двете им деца Стилиян - младши и Кристиян, както и от цяла България и целия футболен свят, през януари 2015 г. идва и заслужената победа над коварната болест. Стенли основава фондация, за да помага на болни от левкемия. През 2019 г. се дипломира като магистър към УЕФА, завършвайки курс за управление и икономика на спорта. В негово лице виждат и бъдещ президент на БФС.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари