Делян Добрев: "Промяната" са неподготвени хора, жадни за власт

1
Депутатът от ГЕРБ обясни защо гласува против правителството "Денков-Габриел"
Депутатът от ГЕРБ обясни защо гласува против правителството "Денков-Габриел" Снимка: bTV / стоп кадър

Депутатът от ГЕРБ обясни защо гласува против правителството "Денков-Габриел"

Примерът с моята ръка беше единствено, за да демонстрира колко силно вярвам, в това което правя. Продължавам да вярвам, че „Промяната“ са едни неподготвени хора, които са жадни за власт“, каза Делян Добрев от ГЕРБ, цитиран от bTV. Той е единственият депутат от ГЕРБ, който гласува „против“ кабинета.

Гласувах против, никой не ме е крала да гласувам нещо по-различно от това, което съм направил. Оттук нататък ще следя за всяка една тяхна стъпка. Надявам се бензина и дизела да не станат пак 3.50, да не се върната посредниците по газа“, каза той.

„Ще следя всяка една тяхна стъпка и всеки един изхарчен лев, защото не им вярвам“, посочи Добрев.

По думите му Борисов знаел, че ще гласува против. „Аз в последните две години не съм спирал да критикувам „Промяната“, каза той.

За мен най-добрият вариант беше с ДБ, ДПС и ИНТ, това щеше да е истинското евроатлантическо правителство. Това с „Промяната“ не е такова“, завърши Добрев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    daskal
    Неподготвени? А кои са подготвените, бе, хитрец? Вие, нали? И какво ни завещахте? Огледай се и ми посочи едно свястно нещо, което остава след вас!
  • 4
    2
    С.С.
    Делянчо ,пътник си ! Бай Ставри те чака !
  • 7
    1
    И да знаете, че...
    Всичките сте мърши, да ви майките еба, продажни курви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари