Станислав Балабанов: Трябва да спасим обществото от Асен Василев и Кирил Петков

1
Национални предатели са и тикат държавата към фалит
Национални предатели са и тикат държавата към фалит Снимка: БГНЕС / Архив

Национални предатели са и тикат държавата към фалит

"Вотът на недоверие е административна процедура, това е законът. Не можем повече и секунда да бъдем част от тази агония, за която вина носи само "Продължаваме промяната". Не се справят професионално и тикат държавата към фалит, национални предатели са, купуват депутати в публичното пространство чрез натиск мутренски подходи. По най-бързия начин трябва да си ходят", заяви депутатът от "Има такъв народ" Станислав Балабанов, предаде Bulgaria ON AIR.

Той отново изтъкна, че ИТН ще подкрепи българското общество и то трябва да бъде спокойно за актуализацията на бюджета в частта ѝ за пенсиите и кризисни мерки.

"Благодарение на нас ГЕРБ вече не са на власт и благодарение на нас обществото трябва да бъде спокойно", настоя Балабанов в ефира на "България сутрин".

И продължи с обвинения към "Продължаваме промяната" и отцепилите се депутати от ИТН"Опитват да обработват хора, да им се обаждат. И премиерът, и адвокатът - може би гелът ще го подхлъзне в един момент. Тези хора са вредни и трябва да приключат. Питайте петимата какво мислят, предадоха ни за жълти стотинки. Предателите умират сами. Връзката с мафията е Георги Георгиев. Той беше човекът, който гласува с ГЕРБ за "Капитан Андреево".

"Във всяко стадо има мърша. Вярваме на хората около нас. Надявам се да продължим като отбор в името на българското общество, което трябва да бъде спасено от Асен Василев и Кирил Петков. Използват властта за собствени цели и не са нищо по-различно от Бойко Борисов", подчерта Балабанов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    Дочев
    Омръзна ми,да гледам добре охранени двуноги,които хал хабер си нямат от истинския,от социалният живот у нас.Думата предатели,най добре пасва на индивида,който се чуди,до него ли опря държавата да й определя посоката.
  • -2
    2
    Прост
    И ако не бяха чалгарите щяхме още да дундуркаме бакянската банда Акъл.не искаме ,не говори от името на всички Русенци
  • 7
    1
    русенец
    Този нагъл чалгаджия със свинските очички да не лае много, че го видяхме всички какъв БОКЛУК е, както и останалите чалгари на озлобения и склерозирал дългуч! "Има Такива Нещастници" са срам за Парламента, а най-вече за слабоумниците, които са гласували за тях! Жалко, че русенци се подлъгаха и гласуваха за грешните популисти! Следвашия път МИСЛЕТЕ!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари