Стадионната тема е силно застъпена при Борисов

2
И така и вероятно ще завърши житието му – на стадиона! Пред очите на всички!
И така и вероятно ще завърши житието му – на стадиона! Пред очите на всички!

ОНУЙ ОТНОВО ДАВА МИЛИОНИ ЗА СТАДИОНИ

Шумен днес беше сполетян от Мутрата. Решен в яркожълта блузка и наврял ръце в джобовете, ГМР обеща ТРИ МИЛИОНА лева за стадион в Шумен. След това се нафотка с дечицата /що за родители са тези, които позволяват децата им да се снимат с подобно нещо!/ и отпраши за София.

Колко даде само тази година за стадиони? Или по-скоро колко обеща. Напълно го разбирам – като е бягал от училище, за да играе мач и да яде филии с мас, е останал с впечатлението, че стадионът е топ-сградата на всеки град и село. Ама не е! Ако беше останал в часовете, можеше и да научи, че важни са и болниците и училищата и детските градини. По-важни от стадионите!

С парите за стадионите колко медицински хеликоптера можеха да се купят? Колко родилни отделения щяха да получат кувьози и техника? Колко класни стаи можеха да бъдат ремонтирани? Колко деца можеха да се изпратят на лечение в чужбина?

Това е проклятието да ни управлява прост и неук човек. На него акълът му е в мачлетата. Няма интелектуалният капацитет да осъзнае нещо друго. А никой не му се противопоставя на безумията, които стават все повече.

Стадионната тема е силно застъпена при Борисов. И така и вероятно ще завърши житието му – на стадиона! Пред очите на всички!

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари