Срути се част от магистрала в САЩ

1
Причината е пожар, възникнал от автомобил
Причината е пожар, възникнал от автомобил Снимка: Пожарна служба на Филаделфия чрез АП

Причината е пожар, възникнал от автомобил

Участък от американската магистрала I-95, един от най-големите и натоварени пътища в източната част на страната, се срути днес във Филаделфия след пожар, предадоха световните агенции, съобщи БТА.

Няма жертви при инцидента.

На впечатляващи кадри, излъчени от местните телевизии, се вижда пожарът, издигането на огромен черен облак от дим, както и срутването на четирите ленти на тази част от магистралата върху второкласен път отдолу.

"Тази сутрин голям пожар под I-95... причини пропадане на магистралата", потвърди Сара Питърсън, говорителка на кметството на Филаделфия.

"Пожарникарите "пристигнаха на мястото и завариха... голям пожар, идващ от автомобил. Не знаем какъв е бил видът на превозното средство", допълни на пресконференция капитан Дерик Боумър от пожарната служба на Филаделфия.

Пожарът е овладян, а магистралата е затворена от полицията в двете посоки в района на местопроизшествието.

Това е основна пътна артерия по източното крайбрежие на САЩ. Магистралата свързва щата Мейн в крайния североизток на страната с Маями, най-големия град на Флорида, в югоизточната част

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари