Среща със специалисти от здравната каса в Русе!

0
Събитието ще се проведе под формата на уебинар, което ще даде  възможност в него да се включат онлайн с въпроси повече участници
Събитието ще се проведе под формата на уебинар, което ще даде възможност в него да се включат онлайн с въпроси повече участници

Специалисти от Регионалната здравноосигурителна каса в Русе ще бъдат гост-лектори на 24 юни, сряда, от 17.30 ч. на поредното издание на Клуб „Здраве” в Регионална библиотека „Любен Каравелов“.

Темата на срещата е „Административни услуги, предоставяни от НЗОК/РЗОК. Права на здравноосигурените лица при получаване на медицински и дентални дейности, заплащани от НЗОК“. По време на срещата ще бъдат разгледани въпроси, свързани с предоставяните от НЗОК административни и електронни услуги, правата и задълженията на пациентите, информация за справки, които могат да се направят от официалната електронна страница на НЗОК и др.

Събитието ще се проведе под формата на уебинар, което ще даде  възможност в него да се включат онлайн с въпроси повече участници. Регионални и общински библиотеки, които проявят интерес и поканят своя публика, ще могат да проследят срещата в реално време. Стремежът на Русенската библиотека през последните години да предоставя информационни услуги и възможност за участие в нейни инициативи, посредством новите технологии, се превръща в успешна практика.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари