Среднощен пожар изпепели коли в Русе

7
Разследват умишлен палеж
Разследват умишлен палеж Видео: Русе Медиа

Пострадали са още пет автомобила, паркирани в близост

Вероятен умишлен палеж, при който са изгорели автомобили, разследват криминалистите в Русе. Инцидентът е станал около 01:00 часа през нощта на паркинг край блок 9 в квартал “Дружба 3“.

Два от автомобилите – такси „Дачия“ и „Фолксваген Пасат“, са напълно унищожени от пламъците. И двата са на хора от едно семейство – на млад мъж и чичо му. Младият собственик обясни, че огънят е тръгнал едновременно от двата автомобила. Те са били под собственоръчно изграден навес. Затова подозренията му са за умишлен палеж, предаде Русе Медиа.

Във видеото той разказва какво са споделили пожарникарите и какви са съмненията му.

Пострадали са още пет автомобила, паркирани в близост. Две от колите са на семейство, което чака дете, а единият от автомобилите им е все още на изплащане. Друг съсед е успял да премести личния си автомобил, но не се е обадил на семейството да спасят своите коли и те са пострадали. Във видеото може да видите какво разказва още един от собствениците на кола с щети от пожара.

На място има полиция, дознатели и криминалисти, които изземат видеозаписи и правят оглед на мястото на инцидента.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    8
    До 5
    Тия гаражчета се виждат и на снимките на гугъл мапс от 2012 година. Съмнява ме след толкова време някой да се надигне заради това. Обикновено автомобилните палежи са доста крайна мярка и се налага на някой сериозно съгрешил с нещо, не просто за заето паркомясто или обичайните междусъседски неволи.
  • 10
    7
    аааа
    и аз почвам да си правя навес пред блока за колата
  • 16
    6
    Ди Русе
    Транспорт имаше,но го окрадоха,унищожиха и недоразвиха Пенчовите предшественици от времето на Калчев до Стоилов.Авгиеви Обори са там,авгиеви.
  • 25
    5
    Русенец
    Вече да намериш място за паркиране в Русе е късмет и шестица от тотото, а този тарикат даже и гараж за 2 коли си направил пред блока - е сигурно някой нервен съсед го е запалил
  • 10
    4
    Русе
    Град Русе се натъпка със хора през последните години - над 130 000 по последно преброяване. Те си идват със автомобилите откъдето са. Обаче градът изобщо не е проектиран като инфраструктура за да може всеки жител да има автомобил, че и по два. Има решение , но няма как да стане - евтин достъпен обществен транспорт. Но такъв транспорт изисква много пари , които няма откъде да дойдат. Като вдигнат цените на дизела, бензина и тока още , хората сами ще се откажат от колите.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари