Спринцовки с хиалуронова киселина задържаха на летището във Варна

0

Над 600 опаковки са били в чекиран багаж на ливанец

Голямо количество от 656 опаковки, съдържащи спринцовки с хиалуронова киселина за козметична употреба, откриха в чекиран багаж на пътник митническите служители на Митнически пункт Летище Варна към ТД Митница Варна. Недекларираните стоки са пренасяни от ливански гражданин, който е пътувал от Варна за Бейрут през Истанбул.

На МП Летище Варна той е преминал през „зелен коридор“ – нищо за деклариране. При съвместни действия със служителите от служба „Сигурност“ на Летище Варна, митническите инспектори са селектирали за щателна проверка багажа на пътника. В пренасяните от него четири куфара са открити недекларираните козметични продукти, съобщиха от Агенция "Митници".

Иззети са общо 656 опаковки с различни търговски марки, съдържащи спринцовки разтвор с хиалуронова киселина за козметична употреба на стойност около 50 000 лева. Пътникът е заявил впоследствие, че „не знаел“, че трябва да ги декларира. Срещу него е съставен акт за установено административно нарушение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари