Спират водата в квартал "Средна кула"

0
Ще бъде нарушено нормалното водоподаване на 17.03.2022 г. от 8:30 до 16:30 часа
Ще бъде нарушено нормалното водоподаване на 17.03.2022 г. от 8:30 до 16:30 часа Снимка: iStock

Ще бъде нарушено нормалното водоподаване на 17.03.2022 г. от 8:30 до 16:30 часа

ВиК Русе ни уведомяваме, че поради направа на връзки на нов водопровод със съществуващи водопроводи, подмяна и пресвързване на СВО в кв. „Средна кула“, гр. Русе, на 17.03.2022 г. от 8:30 до 16:30 ч. ще бъде нарушено нормалното водоподаване на абонатите по ул. „Зора“ в участъка от ул. „Велчова завера“ до ул. „Цанко Дюстабанов“.

От дружеството предварително се извиняват за причиненото неудобство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    русенец
    Тези изроди от ВиК и Общината не се спряха бе. Време е за алтернатива - и за ВиК и за смяна на Пенчо Милков, че това вече не се търпи бе хора. Разкопаха ни и заприличахме на Киев и Мариопол, но при тях има война, а при нас - даже не знам как да го нарека, освен геноцид срещу населението на Средна Кула и на Русе.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари