Спипаха русенец с 2,13 промила алкохол на булевард "Придунавски"

0
С 1,63 и 1,93 промила са били други двама нарушители
С 1,63 и 1,93 промила са били други двама нарушители

Три бързи производства са образувани срещу водачи, заловени от полицията да управляват моторни превозни средства  в нетрезво състояние.

На 1 ноември около 19.35 ч. пътни полицаи са спрели за проверка, на бул. "България" в Русе, лек автомобил "Ауди А4“ с русенска регистрация и установяват като водач 47-годишен мъж от Русе. Шофьорът е бил изпробван за алкохол с техническо средство, при което му е установена положителна проба – уредът е показал  - 1,63 на хиляда концентрация в издишания въздух. Случаят е документиран от униформените и материалите са предадени на разследващ полицай в сектор „Пътна полиция“, който е започнал бързо производство срещу 47-годишния мъж.

На 1 ноември около 20:55 ч. в гр. Русе, на ул. "Алеи Възраждане", полицейски екип е спрял за проверка автомобил с марка "Грейт Уолл Волекс" със софийска регистрация и установяват като водач 47-годишен мъж от Русе. Водачът лъхал на алкохол и е повикан екип на Пътна полиция, за да му извърши проверка, при която съмненията на униформените се потвърдили. Уредът отчел - 1,93 на хиляда концентрация на алкохол в издишания въздух от водача. Случаят е документиран и в сектор Пътна полиция срещу русенеца е образувано бързо производство.

На 2 ноември около 19:35 часа екип на сектор "Пътна полиция" е спрял на бул. "Придунавски" в Русе лек автомобил "Фолксваген пасат" с русенска регистрация, който се е движел в посока бул. "Фердинанд". При последвалата проверка е изяснено, че водачът е 56-годишен мъж от Русе. Той бил сам в колата, лъхал на алкохол и обяснил на униформените, че пил бира. При последвалата проверка с техническо средство и уредът отчел показание от  2,13 на хиляда концентрация на алкохол в издишания въздух. На водача е съставен акт и му е издаден талон за изследване. Той е бил придружен до болницата, където е дал и кръвна проба. По случая е започнато бързо производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари