Спипаха надрусан шофьор без книжка на пътя за Николово

4
Кола със същата марка, на същото място, е изгоряла тази нощ
Кола със същата марка, на същото място, е изгоряла тази нощ

Бързо производство е образувано срещу неправоспособен водач, който е показал положителна проба за употреба на наркотици.

На 1 март около 23:30 ч. екип пътни полицаи е изпратен на пътя с. Николово –гр. Русе, където в района срещу мотополигона служители от Второ РУ са спрели за проверка лек автомобил "Фиат Пунто" с русенска регистрация и е имало съмнение, че 28-годишният неправоспособен водач е управлявал колата след употреба на наркотици.

Извършена проба с техническо средство е потвърдила съмненията на униформените, като е бил отчетен положителен резултат за метамфетамин и канабис.

Мъжът е отказал да даде проби за химическо изследване пред медицинско лице в УМБАЛ „Канев“. Случаят е документиран по административен ред и предаден на разследващ полицай.

Срещу 28-годишния е образувано бързо производство.

В района на мотополигона изгоря лек автомобил "Фиат". Пожарникарите са се отзовали на сигнала малко преди 6 часа тази сутрин.

Дали става въпрос за един и същ автомобил не става ясно от бюлетина на ОД МВР - Русе. Има съмнения обаче, че колата е подпалена умишлено и е била зарязана още на 1-ви март.

Повече за случая вижте ТУК

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари