Спипаха мъж с наркотици след гонка с полицията в квартал "Чародейка"

3
В 27-годишния русенец е имало найлонови пликчета с топчета марихуана и самоделни цигари
В 27-годишния русенец е имало найлонови пликчета с топчета марихуана и самоделни цигари

27-годишният русенец е побягнал щом е видял униформените служители

На 24 декември в 23:40 часа, зад блок 103 в русенския кв. "Чародейка", при обход служители от Второ РУ са забелязали мъж със съмнително поведение, който е тръгнал да бяга, когато ги е видял. Полицаите са го последвали и са го спрели за проверка, при което са установили, че е русенец на 27 години, съобщиха от ОД МВР - Русе.

Станало е ясно, че мъжът носи стъклен буркан, съдържащ две найлонови пликчета с общо 7 топчета суха тревна маса, миришеща на марихуана, както и 3 свити самоделни цигари. Той ги е предал доброволно на униформените.

Случаят е документиран и по него е образувано бързо производство с оглед на престъплението.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    9
    Калоян
    В съседна Румъния за справка търговията притежанието и разпространението на такива вещества се наказва с осъдителна присъда като за извършено убийство.Там се държи изключително много за това.А ние тука си играем на шивашки. Ама какво било количеството ама как било що било една камара излишни работи и адвокатски простотии.Този Кристиян Николов Убиецът на Милен Цветков ако беше в съседна Румъния нямаше да получи 7 години затвор а Доживотен.Има още много да ги гоним та да ги стигнем румънците.Румънците поне имат строги закони за разлика от нас
  • 0
    8
    Корейшо
    Хванат ли го с наркотици затвор и конфискация на цялото имущество ако има изобщо такова ако не е пролука всичко за тези лайна. Цялата строгост на закона трябва да се прилага.Като не щеш мира на ти секира.юБесете ги публично да им дойде акъла в главата.
  • 3
    7
    Борислав
    БОЙ на такива тяхната мамица.Карат пияни и дрогирани по пътищата и ни убиват.Наркоманът Кристиян Николов как уби журналиста Милен Цветков.Доживотен затвор без право на замяна за такива.Никаква прошка за тези боклуци.
  • -4
    6
    Йордан
    Наркоман ли е не човек.Натрушиму кокалите та да видим следващият път ще посегне ли към тези лайка.Съблечете го чисто гол пред площада на общината та да го гледа мало и голямо.
  • 3
    5
    Голямата Секира
    Слаба полиция .Тези ако са в Румъния ще бъдат одрани живи.Независимо какви са .Какви са тия безчинства.Вие като не можете да се справите дай те ги на румънците те ще им покажат как се дерибейства и как се пуши трева.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари